Ανακοινωσεις

Διατηρείται η ποινή του -3 για τον Παναθηναϊκό

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Παναθηναϊκού και διατήρησε την πρωτόδικη ποινή της Πειθαρχικής Εφέσεων της Superleague, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο τις προβλέψεις.

Οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Παναθηναϊκού κατά της πρωτόδικης ποινής που είχε επιβάλει η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague, για όσα είχαν συμβεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αυτό σημαίνει ότι παραμένει η αφαίρεση των 3 βαθμών από την βαθμολογία του πρωταθλήματος, το πρόστιμο των 100.000 ευρώ και η διεξαγωγή δύο παιχνιδιών κεκλεισμένων των θυρών (με Αστέρα Τρίπολης και Skoda Ξάνθη).

Στον Παναθηναϊκό, αν και τονίζουν ότι η υπερασπιστική γραμμή ήταν πληρέστατη και απέδειξε με άρτιο τρόπο τη μικρή αντικειμενική ευθύνη της ΠΑΕ, περίμεναν ότι η ΕΠΟ με την υφιστάμενη σύνθεση δεν θα αποφάσιζε τίποτα διαφορετικό…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

“Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1.Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 126/26-2-2015 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE.

2.Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του ΧΟΥΣΕΪΝ ΜΟΥΜΙΝ, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, κατά της υπ΄ αριθμ. 109/25-2-2015 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE”.

Previous post

Λεωφόρος... Διαμαρτυρίας

Next post

Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π. Η συνεισφορά της ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π. είναι πολύτιμη και καθοριστική για κάθε βήμα του Συλλόγου

No Comment

Leave a reply